Življenjepis

Cameron Diaz (igralka) Biografija, Wiki, Starost, Zakonec, Neto vrednost, Višina, Teža, Kariera, Dejstva

Cameron Diaz je znana in znana ameriška igralka in manekenka iz San Diega v Kaliforniji v ZDA. Je tudi nekdanja pisateljica. Pravzaprav je ta gospa uspešna podjetnica, ki vodi in vodi svoje podjetje. Vstala je in bila cenjena zaradi svojih komičnih vlog. Po drugi strani pa je popolna tudi v čustvenih in resnih vlogah. Pravzaprav je postala najbolj plačana igralka ZDA v hollywoodski industriji. V hollywoodskih filmih debitira s svojim prvim filmom "Maska". Leta 1988 je Cameron začela svojo kariero kot manekenka. Podpisala je pogodbo z družbo Elite Model Management Company.

Cameron Diaz Meritve starosti, višine, teže in telesa

  • Od leta 2020 je Cameron Diaz stara 47 let.
  • Stoji na višini 5 čevljev 9 centimetrov.
  • Tehta okoli 58 kg ali 128 lbs.
  • Njene telesne mere so 34-26-35 palcev.
  • Diaz je znana po svoji lepo ohranjeni postavi.
  • Nosi skodelico nedrčka velikosti 32C.
  • Nosi čevlje velikosti 5 ameriških dolarjev.
  • Ima črne oči in temno rjavo barvo las.

Cameron Diaz Wiki/ Biografija

Wiki
Pravo imeCameron Michelle Diaz
Vzdevek/ Ime odraCami
Rojstni datum30. avgust 1972
starost47 let (od leta 2020)
poklicIgralka, model in

Poslovna ženska

Znan poNjene komične vloge v

Hollywoodski filmi

Rojstni kraj/ domači krajSan Diego, Kalifornija,

Združene države

Državljanstvoameriški
SpolnostNaravnost
Trenutno prebivališčeLos Angeles, Kalifornija,

Združene države

Religijakrščanstvo
spolŽenska
NarodnostBeli kavkaški poreklo
Nebesno znamenjeDevica
Fizična statistika
Višina/visokV centimetrih- 174 cm

V metrih- 1,74 m

V čevljih palcev - 5'9"

UtežV kilogramih- 58 kg

V funtih- 128 lbs

Meritve telesa

(prsni koš-pas-boki)

34-26-35 palcev
Širina pasu26 palcev
Velikost bokov35 palcev
Velikost modrčka32 B.
Velikost čevlja5 (UK)
Velikost obleke4 (ZDA)
Zgradba telesaUkrivljen, tanek in fit
Barva očiČrna
Barva lasTemno rjava
TetovažeNA
Družina
staršiOče: Emilio Diaz

Mati: Billie

Bratje in sestreBrat: Michael Diaz (starejši)

Sestra: Chimene (starejša)

Odnosi
Zakonski statusPoročena
Prejšnji zmenkiNe poznano
FantBenji Madden
Mož/zakonecBenji Madden
Otroci/ dojenčekHči: Raddix Madden
Izobraževanje
najvišja kvalifikacijaDiplomiral
šolaOsnovna šola Los Cerritos v San Diegu
Fakulteta/ UniverzaDolga plaža

Politehnika visoka

Šola v Kaliforniji, ZDA

Priljubljene
Najljubši igralecLeonardo DiCaprio
Najljubša igralkaCharlize Theron
Najljubša počitniška destinacijaMalezija
Najljubša hranaKontinentalna kuhinja
Najljubša barvaBela
HobijiNakupovanje in potovanje
dohodek
Neto vrednost140 milijonov ameriških dolarjev (od leta 2020)
Sponzorji/ Oglasi $2,067.75 – $3,446.25
Spletni stiki
Povezave do družbenih medijevInstagram

Zakonca in mož Cameron Diaz

  • Od zakonca in zadev Cameron Diaz je poročena z "Benji Madden".
  • Benji je 7 let mlajši od nje.
  • Oba se zaljubita že ob prvem srečanju.
  • Poročila se je z glasbenikom Benjijem na svojem domu na Beverly Hillsu v Kaliforniji 5. januarja 2015 na judovski slovesnosti.
  • Par je živel srečno zakonsko življenje.
  • Pravzaprav je par po štirih letih zakona blagoslovljen tudi s hčerko po imenu "Raddix Madden".
  • Glede na njeno prejšnjo zgodovino zmenkov je v razmerju s priljubljenim ameriškim igralcem po imenu "Justin Timberlake".
  • Justin je tudi dober pevec.

Cameron Diaz Biografija, družina in izobraževanje

  • Cameron Diaz se je rodila 30. avgusta 1972 v San Diegu v Kaliforniji, ZDA.
  • Njen oče je Emilio Diaz, mati pa Billie.
  • V družinskem članu ima brate in sestre.
  • Ime starejšega brata je Michael Diaz in ime starejše sestre Chimene.
  • Glede na izobrazbo je dobro izobražena.

Seznam filmov in TV serij Cameron Diaz

Filmografija/ Filmi

  • Zadnja večerja (1995).
  • Ona je tista (1996).
  • Glava nad vodo (1996).
  • Življenje manj običajno (1997).
  • Strah in sovraštvo v Las Vegasu (1998).
  • Biti John Malkovich (1999).
  • Stvari, ki jih lahko poveš samo s pogledom nanjo (2000).
  • Vanilla Sky (2001).
  • Nevidni cirkus (2001).
  • Tolpe v New Yorku (2002).
  • Charliejevi angeli: polna dušica (2003).
  • In Her Shoes (2005).
  • Čuvaj moje sestre (2009).
  • Annie (2014).
  • In še veliko več…

Televizija

  • Sobotni večer v živo (1998-2014)
  • Trippin (2005).
  • Shrek the Halls (2007).
  • Sezamova ulica (2009).
  • Prestrašen Shrekless (2010).
  • Slab učitelj (2014)

Preberite tudi: Sophie Turner (igralka) Wiki, Biografija, Starost, Višina, Teža, Zakonec, Mož, Neto vrednost, Dejstva

Kariera Cameron Diaz

  • Kar zadeva Cameron Diaz Career, dela v toliko priljubljenih hollywoodskih filmih, kot so Zadnja večerja, Glava nad vodo, Strah in Sovraštvo v Las Vegasu, Stvari, ki jih lahko poveš samo s pogledom nanjo, Charliejevi angeli: Full Throttle, Moja sestra, Annie in še veliko več.
  • Leta 2020 se je pojavila tudi v številnih televizijskih serijah.
  • Od leta 1998 do 2014 je postala del oddaje "Saturday Night Live".
  • Deluje v številnih oddajah, kot so Trippin, Shrek the Halls, Sesame Street, Scared Shrekless in Bad Teacher. H
  • Pravzaprav se je njen lik pojavil v video igri z imenom "Charlie's Angels".

Neto vrednost Cameron Diaz

  • Od leta 2020 je neto vrednost Cameron Diaz ocenjena na okoli 140 milijonov ameriških dolarjev.
  • Njen primarni vir dohodka je igralska kariera.
  • Zaslužka tudi od svojih sponzorjev in oglaševalcev.

Dejstva o Cameron Diaz

  • Diaz je igrala v epski drami Martina Scorseseja Gangs of New York, ki je postavljena sredi 19. stoletja v Five Points.
  • Diaz je prejel znatno odškodnino zaradi obrekovanja zaradi tožbe American Media Incorporated.
  • Leta 2010 je Forbes Diaz uvrstil med najbogatejšo slavno osebnost in jo uvrstil na 60. mesto med 100 najbogatejših.
  • Diaz je bila uvrščena med najbolj uspešne zabavljačice revije CEOWorld.
  • Leta 2008 je Diazov oče umrl zaradi raka na jetrih.
  • Poročila se je z glasbenikom Benjijem Maddenom na svojem domu v Beverly Hillsu v Kaliforniji 5. januarja 2015 na judovski slovesnosti.
  • Diaz je med predsedniškimi volitvami leta 2000 javno podprl Al Gorea.

Preberite tudi: Davie504 (kitarist) Starost, biografija, Wiki, višina, teža, punca, zadeve, neto vrednost, dejstva